Alberto Manguel'in "Boğaziçi Chronicles" Günleri...

Feb 10, 2015

Boğaziçi Chronicles'ın 2015'deki ilk konuğu Alberto Manguel Boğaziçi Üniversitesi'nde kaldığı süre boyunca Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve İstanbullu edebiyatseverler ile buluşma fırsatı yakaladı. Boğaziçi Üniveritesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen iki konferansın yanısıra Alberto Manguel pek çok mecrada söyleşiler verip etkinliklere katıldı.

Alberto Manguel’in etkinlik videoları, fotoğrafları ve ses kayıtlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

//

Alberto Manguel, the first resident of Boğaziçi Chronicles program in 2015, got the chance to meet with Boğaziçi University students and literature-lover Istanbulites during his stay in Boğaziçi University. Besides the two conferences held in Bogazici University Rectorate Conference Hall, Alberto Manguel was also interviewed in numerous media channels and attended other activities.

See the links below for the videos, photos, and voice recordings of Alberto Manguel’s activities.

Videolar / Videos

“The Perils of Curiosity”, public lecture by Alberto Manguel, 14.01.2015

Ses Kayıtları / Sound Recordings

“Borges, Libraries and The Pleasure of Reading”, moderated talk with Meltem Gürle, 07.01.2015 (ENG)